Een participatiemaatschappij
met visie op de toekomst

Het bedrijf is ontstaan in het pioniershart van Nederland. Voeten op de grond en handen in de klei. Het van niets, iets maken, hard werken en altijd voorop de markt willen lopen zit in ons bloed en daarbij streven wij naar duurzaamheid, menselijkheid en innovatie.

EYK Tree houdt zich bezig met het ontwikkelen van vernieuwende concepten, het vernieuwen van bestaande concepten en het participeren in andere bedrijven met dezelfde visie voor de toekomst. Dit doen we in verschillende branches en op verschillende niveaus, want spreiding en diversiteit zorgen voor stabiliteit en creëert mogelijkheden voor samenwerking en flexibiliteit. Hierbij kijken we altijd naar mens en milieu.

Wij vinden dat iedereen een goede kans moet krijgen in het leven en daar moet je actief mee bezig zijn. Iedereen is welkom en krijgt een kans om zich verder te ontwikkelen, binnen de functie, binnen het bedrijf en binnen de gehele organisatie. Innovaties en veranderingen mogen nooit een negatief effect hebben op het milieu.

Wij kijken altijd naar de best haalbare oplossing op het duurzame vlak. Zowel in onze eigen bedrijfsvoering, als bij leveranciers en opdrachtgevers gaan wij altijd voor de duurzame relatie.

Een mooie en betere toekomst voor ons, voor jou, voor iedereen.

menu